Status Quo

Nå er jeg snart i mål! Appen er faktisk ferdig – juhu!

Vi skal nå inn i en testperiode med 11 utvalgte personer som skal gi oss de første tilbakemeldinger. Det er jeg spent på. Testperioden avsluttes etter påske. Planen er at appen skal lanseres i mai, hvis alt går som planlagt.

Nå blir det alvor

Jeg er spent på hva du og alle andre vil synes om det endelige resultatet – og ikke minst, frister det å laste ned og kjøpe en motivasjonsapp? Jeg gleder meg veldig til å få vist frem produktet, samtdig er det alvor – nå får jeg svar på hvordan dette vil gå. Blir det en suksess eller en flopp?

Hilde - fotoopptak Lade

For meg personlig er det allerede en suksess

Jeg har klart det, og er veldig fornøyd med sluttresultatet. Jeg liker appen veldig godt – den ble akkurat som jeg har tenkt den skulle bli. Uansett hvordan dette kommer til å ende, så er jeg stolt og fornøyd over at jeg har klart målene jeg satte meg.

1. mai i fjor startet jeg denne spennende reisen uten sikkerhet og ingen jobb. Nå, ett år senere har jeg mer enn nok å gjøre. Jeg lever av kurs og rådgivningsoppdragene, parallelt med apputviklingen.

Det har vært et innholdsrik år

Jeg har møtt mange spennende mennesker og knyttet nye kontakter. Jeg har jobbet veldig mye i perioder, vært så utrolig sliten – men aldri tenkt at jeg skulle gi opp.

Det som blir avgjørende på om vi vil lykkes eller ikke med appen (forutenom at vi har et bra produkt), handler også mye om hvordan og hvor bra selve markedsføringen blir – og det har vi full fokus på akkurat nå! Strategier og planer legges, nettsider er under utvikling og mye mer.

Jeg gleder meg veldig til mai – skrekkblandet fryd!

Her ser du noen bilder fra fotoopptaket vi hadde på søndag
Fotograf Reidun Elisabeth Tvete Bjørhusdahl

Foto-oppta-lade-JanneogReidun

foto-opptak-lade-rør

Fotoopptak appen, Lade

PS! Det er litt hemmelig ennå hva produktet heter og hvordan designet blir.
Du kan lese mer om appen her.

Håper du har lyst å prøve appen når den lanseres 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Skroll til toppen