Endelig i mål med Mindfit app

Mindfit-appstore
Mindfit app i App Store

Fredag 23. mai 2014 ble Mindfit app lansert i norske app store.
Jeg er omsider i mål med produktet jeg har jobbet med siden høsten 2012 – hurra!

Vi har siden lanseringen ligger på topplistene i App Store over de mest solgte apper i Norge.

Vi har bare fått gode tilbakemeldinger så langt. Folk sier det er enkelt å bruke, fint design, og de tror det har noe for seg. Så glad jeg blir, og aller mest glad blir jeg hvis folk sier det faktisk gjør en liten forskjell.

 • Brukerne gir oss tilbakemelding om at appen hjelper dem i en utfordrende hverdag
 • Flere psykologer anbefaler nå Mindfit til sine pasienter – les referanser på Mindfits nettside
 • I april 2015 lanserte vi Android-versjon av appen

Mini-psykolog i lomma

Mindfit app - Mini-psykolog i lomma

Mindfit er en selvhjelpsapp som lærer brukerne å flytte fokus fra negative tankemønster og lav selvfølelse, til større mestringsfølelse og positive tanker om seg selv.

Mindfit er designet slik at den simulerer noen av de spørsmål og teknikker en psykolog vil bruke i sitt første møte med de som søker hjelp. Den hjelper deg å bli bevisst ditt problemområde, og få innsikt i hva som hindrer deg i å endre på dette. Ikke minst å bli bevisst negative tankestrømmer og følelser – flytte fokus, sette grenser og få større mestringsfølelse på utfordringer en selv har i hverdagen.

Ved hjelp av anerkjente metoder og teknikker blir du guidet til en bedre hverdag – enten det handler om stressmestring eller selvfølelse.

Erfaringsvis trenger mange hjelp med å snu det negative til det positive. Det å endre seg kan ta tid og underveis er det lett å bli mest opptatt av det en ikke får til. En viktig del av Mindfit er å registrere positive opplevelser og erfaringer, i tillegg får du tips til hjelpeteknikker du kan benytte for å snu tankegangen

Programmet passer til alle typer mennesker som i gitte situasjoner, eller visse perioder i livet føler seg stresset, trenger motivasjon eller er nedstemt og mangler energi.

Noen skjermbilder fra Mindfit-app

Mindfit-app

Ideén og bakgrunnen

Mindfit-app-ideIdeén til Mindfit kom fordi jeg selv var på søken etter et verktøy som kunne hjelpe meg gjennom en tøff periode, flytte fokus, sette grenser og endre tankemønster.

Jeg fant ingen verktøy, men etter hvert som jeg lærte seg metoder og teknikker som fungerte for meg oppdaget jeg at man med enkle grep kan oppnå store endringer – bare man blir bevisst på hvordan vi selv reagerer i utfordrende situasjoner.

Jeg fikk derfor inspirasjon til å gå videre med ideen, og utvikle dette produktet. Den er basert på mine erfaringer og brukerbehov.

Etter hvert som jeg fortalte folk hva jeg hadde gjort for å få det bedre med seg selv, ble jeg møtt med stor interesse. Alle jeg snakket med kunne fortelle at de hadde ting de også slet med – det var sånn det hele startet.

Det er jo så mange som sliter. Hva med å lage noe som kan hjelpe flere?

I perioder av livet er det vanlig å føle seg nedstemt, bekymret eller engstelig for ulike utfordringer i forbindelse med jobb eller privat. Alle opplever motgang innimellom.

Mindfit kvalitetssikret og videreutviklet sammen med søsteren min Janne Ekeberg Amundsen, som er en erfaren psykologspesialist.

Verktøyet er inspirert av anerkjente behandlingsmetoder som kognitiv terapi og EMDR, men også av den generelle kunnskap som finnes i psykolgifeltet om kommunikasjon og terapiteknikker. 

Vi gleder oss til å høre hva du synes 🙂

 

11 hendelser på “Endelig i mål med Mindfit app”

 1. Hei venter veldig på når denne kommer for Android !!!! Og du sier kommer etter Vært , lurer veldig på når er etter Vært tro ?har hørt på mye bra om dette , men trist for oss som ikke kan få lastet den ned :-(:-(:-( er det mulig og få noen beskjed om når det er klart for Android sånn att man da vet når man kan få den lastet ned 🙂 Vennlig hilsen Lill Merethe

  1. Hei, hei Lill Merethe,

   Ja, vet 🙂 Ting tar alltid litt lengere tid enn hva man tror.

   Vi må ta et skritt i gangen, og nå har vi kommet så langt at vi har satt i gang denne prosessen – vi er såvidt i gang, og derfor vet vi ennå ikke hvor lang tid det tar og når vi evt kan ha en versjon klar for lansering, dessverre. Det kan godt hende at det ikke blir noe før på nyåret. Beklager at jeg ikke kan gi mer tilbakemelding enn dette.

   Hilsen Hilde 🙂

   1. Tusen takk for svar 🙂 prøver og følge med vettu plutselig en dag så er det klart 🙂 venter i spenning 🙂 vennlig hilsen Lill Merethe Andersen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Skroll til toppen