Hopp til innholdet

Mindfit app

Du har kanskje allerede en treningsapp? Nå kan du også få en mental trener i lomma

Jeg er gründer bak Mindfit – en selvhjelpsapp som rette fokus mot mental helse. På samme måte som du trener muskler i kroppen, kan du trene på ditt tankemønster.

Jeg har lært utrolig mye i arbeidet med Mindfit, om meg selv, forretningsutvikling og det å se alternative løsninger. Hva som bor i oss og hvordan vi kan ta ut det beste.

Mindfit har på mange måter blitt en suksess, selv om vi fremdeles har en vei å gå. Kanskje kan min fremgangsmåte gi inspirasjon til flere som bærer på en drøm og en god idé.

Ideén til Mindfit kom fordi jeg selv var på søken etter et verktøy som kunne hjelpe meg gjennom en tøff periode, flytte fokus, sette grenser og endre tankemønster.

Jeg fant ingen verktøy, men etter hvert som jeg lærte seg metoder og teknikker som fungerte for meg oppdaget jeg at man med enkle grep kan oppnå store endringer – bare man blir bevisst på hvordan vi selv reagerer i utfordrende situasjoner.

Forskning viser at det å utøve takknemlighet og fokusere på positive hendelser i livet effektivt øker lykke og reduserer depresjon. Det reduserer blant annet negative følelser og hjelper oss å håndtere vanskelige tider.

Mindfit er blant annet utviklet på bakgrunn av dette.

Ved hjelp av anerkjente metoder og teknikker blir du guidet til en bedre hverdag – enten det handler om å trene tankemønster, stressmestring eller bedre selvfølelse. 

En podcast om livet

I forbindelse med Mindfit har vi laget en podcast-serie som heter Spør psykologen.

Vi ønsker å normalisere temaet psykisk helse og ha mer åpenhet rundt temaet. 

Podcasten har blitt veldig populær og i dag har vi ca 10.000 lyttere per måned.

Jeg blir motivert av å hjelpe andre. Det å se at det jeg bidrar med gir effekt er for meg utrolig givende og inspirerende – det gir energi

Aktuelt

digital-strategi
Digital strategi
Jeg ble nylig invitert til Mo i Rana for å snakke om digital strategi på den aller første Gründeruka i…