Mindfit app

Jeg er gründer av Mindfit – et forebyggende verktøy som hjelper deg å trene opp ditt tankemønster, bli mer robust og øke hverdagsgleden.

Å være mentalt sterk handler om hvilke tanker du har om deg selv og livet ditt.

Livskrise ga ideen

Ideén til Mindfit kom fordi jeg selv var på søken etter et verktøy som kunne hjelpe meg gjennom en tøff periode, flytte fokus, sette grenser og endre tankemønster.

Jeg fant ingen verktøy, men etter hvert som jeg lærte seg metoder og teknikker som fungerte for meg oppdaget jeg at man med enkle grep kan oppnå store endringer – bare du blir bevisst på hvordan du selv reagerer i utfordrende situasjoner.

Jeg ble så inspirert og fikk ideen til å lage et verktøy som flere kunne ha nytte av.

Mindfit er utviklet i samarbeid med medgründer og søsteren min Janne Ekeberg Amundsen, som er en erfaren psykologspesialist med spesiell kompetanse på traumer og kriser.

Jeg blir motivert av å hjelpe andre. Det å se at det jeg bidrar med gir effekt er for meg utrolig givende. Jeg har et sterkt ønske om å inspirere og hjelpe andre med å lykkes, oppleve mer glede og mindre stress i hverdagen.

En podcastserie om livet

I forbindelse med Mindfit har vi laget en podcast-serie som heter Spør psykologen. 

Denne podcastserien ble avsluttet i 2020.
Vi har spilt inn 101 episoder og har over 600.000 lyttere.

I denne podcast-serien svarer psykologen vår Janne Ekeberg Amundsen på spørsmål fra våre lyttere og gir konkrete råd til hvordan få bedre livskvalitet. Programleder er Nils Heldal.

Skroll til toppen