Mindfit

Flytt fokus og endre tankemønster gjennom mental trening.

Les mer om Mindfit app

Jeg er gründer bak Mindfit

Mindfitapp-01Du har kanskje allerede en treningsapp eller en kostholdsapp? Nå kan du også få en mental trener i lomma.

Mindfit er en selvhjelpsapp som retter fokus mot den mentale helsen.

I perioder av livet er det vanlig å føle seg nedstemt, bekymret eller engstelig i forbindelse med utfordringer på jobb eller i privatliv. Selvfølelsen vår svinger fra dag til dag, eller fra situasjon til situasjon. Dette er helt normalt, men allikevel har vi lett for å kritisere oss selv for alt det vi ikke får til.

Forskning viser at det å utøve takknemlighet og fokusere på positive hendelser i livet effektivt øker lykke og reduserer depresjon. Det reduserer blant annet negative følelser og hjelper oss å håndtere vanskelige tider.

Mindfit er blant annet utviklet på bakgrunn av dette:

 • Mindfit hjelper deg å flytte fokus fra negative tankemønster og lav selvfølelse, til større mestringsfølelse og positive tanker om deg selv.
 • Appen hjelper deg å bli bevisst ditt problemområde og få innsikt i hva som hindrer deg i å endre på dette.
 • Endring består av både oppturer og nedturer, derfor får du også tilgang til ulike verktøy som kan hjelpe deg når utfordringen er der. Dette er verktøy som psykologer bruker, alt fra pusteøvelser til oppmerksomhetstrening.
 • I endringsarbeidet vil det å journalføre positive hendelser og mestringsopplevelser hjelpe deg å holde motet oppe, og se at du er på rett vei.

Mindfit er designet slik at den simulerer noen av de spørsmål og teknikker en psykolog vil bruke i sitt første møte med de som søker hjelp.

Ideén og bakgrunnen

Mindfit-app-ideIdeén til Mindfit kom fordi jeg selv var på søken etter et verktøy som kunne hjelpe meg gjennom en tøff periode, flytte fokus, sette grenser og endre tankemønster.

Jeg fant ingen verktøy, men etter hvert som jeg lærte seg metoder og teknikker som fungerte for meg oppdaget jeg at man med enkle grep kan oppnå store endringer – bare man blir bevisst på hvordan vi selv reagerer i utfordrende situasjoner.

Jeg fikk derfor inspirasjon til å gå videre med ideen, og utvikle dette produktet. Den er basert på mine erfaringer og brukerbehov.

Etter hvert som jeg fortalte folk hva jeg hadde gjort for å få det bedre med seg selv, ble jeg møtt med stor interesse. Alle jeg snakket med kunne fortelle at de hadde ting de også slet med – det var sånn det hele startet.

Det er jo så mange som sliter. Hva med å lage noe som kan hjelpe flere?

Mindfit kvalitetssikret og videreutviklet sammen med søsteren min Janne Ekeberg Amundsen, som er en erfaren psykologspesialist.

Verktøyet er inspirert av anerkjente behandlingsmetoder som kognitiv terapi og EMDR, men også av den generelle kunnskap som finnes i psykolgifeltet om kommunikasjon og terapiteknikker. 

Resultater:

Vi har bare fått gode tilbakemeldinger så langt.

 • Brukerne gir oss tilbakemelding om at appen hjelper dem i en utfordrende hverdag
 • Flere psykologer anbefaler nå Mindfit til sine pasienter – les referanser på Mindfits nettside
 • Vi har ligget på topplistene hos App Store og Google play siden lansering. I tillegg ble vi nylige listet som anbefalt app i App Store
 • Les mer om Mindfit på våre nettsider

 

Mindfit app


Ved hjelp av anerkjente metoder og teknikker blir du guidet til en bedre hverdag – enten det handler om stressmestring eller selvfølelse. Last ned Mindfit: fra App store / Google play


  2 comments for “Jeg er gründer bak Mindfit

 1. Cecilie Bedsvaag
  21. oktober 2015 at 12:12 am

  Hvis dette funker, er det et funn for kr29. Dette får bli min første kjøpe-app.

  • 21. oktober 2015 at 8:10 am

   Så hyggelig å høre 🙂 Jeg håper du liker den.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.