Mindfit

- En selvhjelpsapp som retter fokus mot mental helse/trening

Les mer om Mindfit app

Om Hilde Amundsen

Hei

Jeg er gründer bak Mindfit – en selvhjelpsapp som retter fokus mot psykisk helse og mental trening. Jeg har lang erfaring fra reklamebransjen, med kommunikasjonsarbeid og som webredaktør. Ved siden av satsningen med Mindfit jobber jeg som rådgiver/konsulent.

Jeg holder foredrag/kurs og kan også leies inn på prosjektbasis eller benyttes som diskusjonspartner.

Ta gjerne kontakt med meg for en uforpliktende samtale:

Hilde Amundsen – Telefon: 986 86 423 / E-post: hilde@hildeamundsen.no

Litt om bakgrunnen min:

Jeg startet min karriere i reklamebransjen, samtidig som jeg utdannet meg videre innenfor media, markedsføring og kommunikasjon. De siste årene har jeg jobbet med innholdsproduksjon og digital markedsføring for flere kjente merkevarer, jeg har også drevet egen virksomhet innenfor webkommunikasjon og rådgivning.

Jeg liker å jobbe med folk som vil ha:

 • Ærlige svar
 • Stort engasjement
 • Nysgjerrighet og kunnskap

Noen kundeprosjekter jeg jobber / har jobbet med:
Bisnode, Klæbu Sparebank, BioMar, Tommen Gram, Gemini, EpiNova, Norwegian og NTE.

Referanser

LinkedIn-logoSagt om meg på LinkedIn


Henriette Jæger, Advisor at Norwegian Ministry of Education and Research

Hilde is an incredibly talented and committed colleague who is very good at including her colleagues in the projects she starts. She is creative, solution-oriented and efficient. Hilde has a unique ability to bring out the best in her colleagues by challenging and motivating them. I have learnt a lot from Hilde during the period we worked together.


Arne Moe, markedsdirektør Sonans Utdanning

“Både i Danske Bank (tidligere Fokus Bank) og Sonans Utdanning har vi leid inn Hilde Amundsen som foredragsholder/rådgiver innen webkommunikasjon. Det er særlig hjemmesider (utvikling, drift) og søk som har stått i sentrum her. Vi har vært svært fornøyd med Hildes bidrag. Hun kombinerer spisskompetanse innen moderne e-kommunikasjon med en jordnær holdning til hva dette handler om. Hennes mange praktiske eksempler gjør et relativt komplekst felt forståelig og interessant for oss som brukere.”


Sammy Jeridi, gründer og online marketing manager, Makeup Mekka 

Jag hade möjligheten att ha Hilde som lärare hos eCademy där jag studerade Webb Marknadsföring.  Hilde håller en hög pedagogisk nivå som gör att man lätt förstår innehållet och snabbt kan sätta sig in i ämnet. Eftersom Hildes kunskaper inom Webb Marknadsföring är bred och att hon besitter erfarenheter från affärslivet så kunde hon bidra med lite mer avancerade genomgångar som även låg i tid, då detta är ett fag som ständigt är i utveckling. Hon ställde alltid upp med coaching vid sidan av våra samlingar och hon visade ett högt engagemang som lärare och att hon verkligen älskar ämnet. Jag kan varmt rekommendera Hilde vidare inom detta fag och jag önskar henne lycka till!


Nina Furu, partner i Webgruppen

“Hilde har arbeidet sammen med meg i mange settinger. Hun var min første mentorelev i Hjemmet Mortensen der hun tok over etter meg som nettredaktør i Foreldre & Barn, vi har samarbeidet om en rekke kurs i regi av Webgruppen, og vi har delt på rollen som lærer i Ecademy. Hun har også hjulpet meg med å etablere et fagnettverk for webkommunikatører i Trondheim.

Jeg anser Hilde som en fremragende nettredaktør, en person med spesielt god innsikt i fagområdet innhold for web, og en meget dyktig kursleder. Hun har en direkte og ujålete tone, et tydelig nærvær i klasserommet, en scenevanthet og en bunnsolid innsikt i faget. Jeg har hundre prosent tillit til Hilde som både fagperson og formidler innen webkommunikasjon, salg og markedsføring på nett.”

  4 comments for “Om Hilde Amundsen

 1. 22. august 2013 at 2:15 pm

  Hei på deg Hilde. Flott konsept du har. jeg heier på deg når det gjelder dine grunderideer.
  Du tar tak i mange ting som mange strever med og trenger hjelp til.

  Vi jobber litt i samme “gate”, når det gjelder opplæring og kurs på data/Internett. Jeg har ikke kommet opp med egen side ennå. Jeg har i år 30 årsjubileum med det jeg startet med som var et tekstsenter. Før den tid var jeg instruktør på IBM med datidens datamaskiner og har fulgt med i utviklingen. Har hjulpet flere med deres hjemmeside. Kanskje kan vi en dag samarbeide om noen prosjekter?
  Lykke til. Hilsen fra Trondheim. Lillian

  • hildea
   22. august 2013 at 7:58 pm

   Hei Lillian!
   Tusen takk, så hyggelig å høre. Det kan hende ja – du har jo holdt på en stund du da 🙂

 2. Harald
  3. mars 2014 at 8:20 pm

  Hei går det an å lage en slik blogg på en av de gratisløsningene som finnes. Jeg liker dette designet godt . Du skriver om mange bra ting også. Stå på med motivasjons APP skulle ikke bare vært for trening mange som trenger motivasjon i hverdagen. Hvordan legge planer og sette mål også sette av nok tid til å gjennomføre det.

  • 3. mars 2014 at 8:57 pm

   Hei Harald,
   Tusen takk for hyggelig tilbakemelding 🙂

   Designet jeg har benyttet på denne bloggen finnes som en gratis versjon også, men kun på wordpress.org – http://wordpress.org/themes/ward

   Forskjellen på wordpress.com og .org er at på .org installerer man wordpress på egen server. Det krever webhotell. Ellers fungerer det veldig likt, og er lett å installere (de fleste webhotell tilbyr automatisk oppsett på installasjon 🙂 )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *