Sagt om meg på LinkedIn

Torill Tvedt, Nidaros Sparebank

Hilde har vært innleid som konsulent for Nidaros Sparebank med oppdraget å markedsføre banken. Hun har hatt spesielt fokus på digitalt innhold; nettsider, annonser, dialogmarkedsføring og sosiale medier. Med et tett samarbeid over flere år, har jeg erfart at Hilde er svært dyktig i faget sitt. 

Hun er kunnskapsrik, profesjonell og effektiv. Hun er både god til å se helheten og ha fokus på detaljer. Hun har et godt språk og vet å spisse budskap slik at det treffer. Hun er arbeidsom, fleksibel og leverer gode resultater. Som foredragsholder er hun konkret, strukturert og viser til gode eksempler som understreker poenget. Som person er Hilde en likandes nordlending som det er lett å samarbeide med. Hun er positiv, til å stole på og en god samtalepartner. Jeg gir Hilde Amundsen mine beste anbefalinger.

 

Henriette Jæger, Advisor at Norwegian Ministry of Education and Research

Hilde is an incredibly talented and committed colleague who is very good at including her colleagues in the projects she starts. She is creative, solution-oriented and efficient. Hilde has a unique ability to bring out the best in her colleagues by challenging and motivating them. I have learnt a lot from Hilde during the period we worked together.


Arne Moe, markedsdirektør Sonans Utdanning

«Både i Danske Bank (tidligere Fokus Bank) og Sonans Utdanning har vi leid inn Hilde Amundsen som foredragsholder/rådgiver innen webkommunikasjon. Det er særlig hjemmesider (utvikling, drift) og søk som har stått i sentrum her. Vi har vært svært fornøyd med Hildes bidrag. Hun kombinerer spisskompetanse innen moderne e-kommunikasjon med en jordnær holdning til hva dette handler om. Hennes mange praktiske eksempler gjør et relativt komplekst felt forståelig og interessant for oss som brukere.»


Sammy Jeridi, gründer og online marketing manager, Makeup Mekka 

Jag hade möjligheten att ha Hilde som lärare hos eCademy där jag studerade Webb Marknadsföring.  Hilde håller en hög pedagogisk nivå som gör att man lätt förstår innehållet och snabbt kan sätta sig in i ämnet. Eftersom Hildes kunskaper inom Webb Marknadsföring är bred och att hon besitter erfarenheter från affärslivet så kunde hon bidra med lite mer avancerade genomgångar som även låg i tid, då detta är ett fag som ständigt är i utveckling. Hon ställde alltid upp med coaching vid sidan av våra samlingar och hon visade ett högt engagemang som lärare och att hon verkligen älskar ämnet. Jag kan varmt rekommendera Hilde vidare inom detta fag och jag önskar henne lycka till!


Nina Furu, partner i Webgruppen

«Hilde har arbeidet sammen med meg i mange settinger. Hun var min første mentorelev i Hjemmet Mortensen der hun tok over etter meg som nettredaktør i Foreldre & Barn, vi har samarbeidet om en rekke kurs i regi av Webgruppen, og vi har delt på rollen som lærer i Ecademy. Hun har også hjulpet meg med å etablere et fagnettverk for webkommunikatører i Trondheim.

Jeg anser Hilde som en fremragende nettredaktør, en person med spesielt god innsikt i fagområdet innhold for web, og en meget dyktig kursleder. Hun har en direkte og ujålete tone, et tydelig nærvær i klasserommet, en scenevanthet og en bunnsolid innsikt i faget. Jeg har hundre prosent tillit til Hilde som både fagperson og formidler innen webkommunikasjon, salg og markedsføring på nett.»

Skroll til toppen